Ρώτησε για Πάντερ η Στρασμπούρ! (vids)

Ρώτησε για Πάντερ η Στρασμπούρ! (vids)

Ρώτησε για Πάντερ η Στρασμπούρ! (vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Στρασμπούρ εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Κέβιν Πάντερ, που ολοκλήρωσε την χρονιά με την φανέλα της ΑΕΚ.

Όσο το θέμα του Κέβιν Πάντερ και της παραμονής του στην ΑΕΚ είναι σε... αναμονή, τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον για τον Αμερικανό από άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η περίπτωση του 24χρονου γκαρντ απασχόλησε την Στρασμπούρ, η οποία εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.

Ο «Baby Killer» των «κιτρινόμαυρων»... ιντρίγκαρε τον Βενσάν Κολέ με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη και το BCL την σεζόν που ολοκληρώθηκε κι έτσι η γαλλική ομάδα ρώτησε γι' αυτόν.

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, άλλωστε, τον έμαθε από πρώτο... χέρι, μετά τα ματς των «8» με την ΑΕΚ, αλλά και τα παιχνίδια του ομίλου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όταν και φόραγε την φανέλα της Ρόσα Ράντομ, πριν μετακομίσει για την Αθήνα.

Παρόλα αυτά, ακόμα δεν υπάρχει κάτι... χειροπιαστό και πέρα από ένα απλό ενδιαφέρον, ενώ το οικονομικό είναι ένα κομμάτι που απασχολεί, αφού οι μετοχές του έχουν ανέβει μετά την φετινή σεζόν.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει πρώτα, βέβαια, είναι το αν θα πορευθεί και του χρόνου μαζί με τους «κιτρινόμαυρους» ή όχι. Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» επιθυμούν να κρατήσουν το... λαχείο που πήραν στα χέρια τους τον προηγούμενο Φεβρουάριο, αλλά όλα θα εξαρτηθούν και από τον άνθρωπο που θα αναλάβει πλέον τα «ηνία» του πάγκου, αφού ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει πια ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα