Νέα συζήτηση Άρη-Μποχωρίδη

Νέα συζήτηση Άρη-Μποχωρίδη

Νέα συζήτηση Άρη-Μποχωρίδη

bet365

Ο Άρης έχει βάλει σε καθεστώς προτεραιότητας την παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη, προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε νέα επαφή με τον ατζέντη του.

Για την ακρίβεια, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος αλλά και ο προπονητής Βαγγέλης Αγγέλου βρίσκονται στην Αθήνα στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Άρη έχουν δώσει προτεραιότητα στο ζήτημα του Λευτέρη Μποχωρίδη και στο πλαίσιο αυτό έγινε επαφή με τον ατζέντη του αθλητή. Ουσιαστικά, το μόνο που απομένει είναι να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό καθώς σε αγωνιστικό επίπεδο ο 24χρονος γκαρντ γνωρίζει και αποδέχεται τον ρόλο που θέλει να του δώσει ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Οι «κίτρινοι» σκοπεύουν να μάθουν τις σκέψεις και του Σταύρου Τουτζιαράκη. Ο έμπειρος σέντερ έχει μεν συμβόλαιο με τον Προμηθέα Πατρών, ωστόσο δεν είναι ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο που προβλέπεται να έχει σε περίπτωση παραμονής και ήδη έχει… βγει στην αγορά. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 30χρονου παίκτη αρκεί φυσικά να προσαρμοστεί και ο τελευταίος στο οικονομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορεί να κινηθεί ο Άρης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα