Λοτζέσκι: «Ήρθα στον Παναθηναικό για να νικήσω τον Ολυμπιακό!» (gTV)

Λοτζέσκι: «Ήρθα στον Παναθηναικό για να νικήσω τον Ολυμπιακό!» (gTV)
Περιχαρής και δικαιωμένος, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για το πέμπτο παιχνίδι, τη σεζόν, αλλά και την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι του 2017 να φορέσει τα «πράσινα», μετά τα «ερυθρόλευκα» και την παραμονή του στον Πειραιά.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο πέμπτος τελικός της σειράς για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 βάφτηκε «πράσινος», με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί την Κυριακή (17/6) στο ΟΑΚΑ του Ολυμπιακού (84-70) και να κατακτά την κούπα.

Με τη σειρά του, ο Ματ Λοτζέσκι αισθάνεται δικαιωμένος και... περήφανος, αφού ανήκει πια σε ένα κλειστό «κλαμπ» Αμερικανών που έχουν κατακτήσει τίτλο με τη φανέλα αμφότερων των «αιώνιων». Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος φόργουορντ σήκωσε δυο πρωταθλήματα ως παίκτης των Πειραιωτών (2015, 2016).

Μιλώντας στην κάμερα του gTV μετά το τέλος του αγώνα, ο Λοτζέσκι αναφέρθηκε στην επιλογή που έκανε το καλοκαίρι του 2017 και το κίνητρό του, αφού ήξερε, όπως τόνισε, πως για να πετύχει στο «τριφύλλι» έπρεπε να νικήσει τους «ερυθρόλευκους», από τους οποίους έφυγε.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα