«Αγκαλιά» με Μπορίς Νταλό ο Άρης

«Αγκαλιά» με Μπορίς Νταλό ο Άρης

«Αγκαλιά» με Μπορίς Νταλό ο Άρης

bet365

Ο Μπορίς Νταλό ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προπονείται με τον Άρη γεγονός που δείχνει και το πολύ πιθανό ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Καταρχήν είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι ακόμη και στο ενδεχόμενο άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, ο Μπορίς Νταλό έχει μια θέση στα σχέδια του Βαγγέλη Αγγέλου. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει ο Χαλκιδαίος προπονητής από την εποχή που ο Νταλό αγωνιζόταν στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας (U16, U18 και U20), αλλά και στην Παρτιζάν στην οποία μεταγράφηκε σε ηλικία 18 ετών υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Έπειτα από δύο σεζόν σε Αντίμπ (2015-16) και G League(2016-17), τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Ο 24χρονος Γάλλος γκαρντ διακρίνεται κυρίως για το πληθωρικό παιχνίδι του υπό την έννοια ότι κάνει αρκετές δουλειές στο γήπεδο και η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ενδεχομένως να σχετίζεται και με το μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων που ήδη λαμβάνει χώρα στον Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα