Έπαιξαν μπάσκετ, δεν κράτησαν σκορ

Έπαιξαν μπάσκετ, δεν κράτησαν σκορ

bet365

Άρης και ΓΣΛ Φάρος στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που έγινε στη Λάρισα αλλά με κοινή απόφαση δεν κρατήθηκε σκορ. Χωρίς τους Αθηναίου, Ντουβιέ και Μπελ αγωνίστηκαν οι «κίτρινοι».

Το πρόβλημα του Γκάρι Μπελ προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα καθώς ο Αμερικανός ακολουθούσε το ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας αλλά λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Οι δε Αθηναίου, Ντουβιέ ούτως ή άλλως προφυλάχθηκαν καθώς δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Για τον ΓΣΛ Φάρο δεν αγωνίστηκαν οι Στιβ Μπαρτ, Ρέτζι Κέλι οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Μετά το παιχνίδι ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, σημείωσε ότι… «έχοντας στα πόδια μας τρεις συνεχόμενες προπονήσεις που ήταν σε αρκετά καλό ρυθμό και ένταση, θέλαμε να δούμε πως θα λειτουργήσουν σε ένα φιλικό παιχνίδι τα πράγματα, τα οποία δουλέψαμε. Νομίζω ότι βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και γενικά είχαμε αρκετά καλή εικόνα. Είναι σημαντικό ότι πολλά παιδιά πήραν ευθύνη, την οποία δεν έχουν την ευκαιρία να πάρουν, όταν η ομάδα είναι πλήρης. Είναι πολύ σημαντικό επίσης το ότι μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα παιδιά που είναι τραυματίες, τα οποία ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα. Όλα αυτά γίνονται, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στους τρεις τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης απ' αυτόν με τον Πανιώνιο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα