Έλις: «Θα... κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την έξοδο στην Ευρώπη»

Έλις: «Θα... κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την έξοδο στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Έλις: «Θα... κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την έξοδο στην Ευρώπη»

bet365

Ο Οκτάβιους Έλις μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξη του ως MVP της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Οκτάβιους Έλις στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

«Θα... κυνηγήσουμε μέχρι τέλους την έξοδο στην Ευρώπη», δηλώνει ο Οκτάβιους Έλις, ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ του Προμηθέα, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο Έλις στην επιβλητική νίκη της ομάδας της Πάτρας στην Ρόδο επί του Κολοσσού H Hotels συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο ranking (21 πόντοι χωρίς να χάσει σουτ, 3/3 βολές, 9/9 δίποντα, 12 ριμπάουντ, δύο κερδισμένα φάουλ, τρία φάουλ εναντίον σε 26’ και 23’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας στην 22η αγωνιστική.

«Νιώθω πολύ καλά στον Προμηθέα και στην Πάτρα και προσπαθώ να ακούω τον προπονητή μου και να βελτιώνομαι καθημερινά για να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου», σχολιάζει για τις εμφανίσεις του ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα της Πάτρας στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου προερχόμενος από την ρωσική Ενισέϊ.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης», τονίζει ο Έλις, ο οποίος επισημαίνει ότι: «Το να βρίσκεσαι, μάλιστα, στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση τόσο για τον Προμηθέα, όσο και για όλη την Πάτρα».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League σε συνδυασμό με την επιβλητική εκτός έδρας νίκη του Προμηθέα επί του Κολοσσού H Hotels;

«Σημασία έχει πάνω από όλα η νίκη της ομάδας μου. Χρειαζόμασταν μια εκτός έδρας επιτυχία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε. Το κλειδί ήταν ότι ήμασταν ενωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα και εγώ τους συμπαίκτες μου.

Νιώθω πολύ καλά στον Προμηθέα και στην Πάτρα και προσπαθώ να ακούω τον προπονητή μου και να βελτιώνομαι καθημερινά για να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου. Στην Ρόδο με έβρισκαν πάντα και οι περιφερειακοί παίκτες του Προμηθέα στην σωστή στιγμή και στην κατάλληλη θέση και εγώ απλά τελείωνα τις φάσεις».

- Ο Προμηθέας με τη νίκη του στην Ρόδο και σε συνδυασμό με τις ήττες της ΑΕΚ και του Λαυρίου Megabolt αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Basket League;

«Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να συνεχίσουμε να ακούμε τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας και να είμαστε ενωμένοι. Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το νέο μας στόχο, δηλαδή την έξοδό μας στην Ευρώπη».

- Ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει για την Basket League στους τρεις μήνες που βρίσκεσαι στην Ελλάδα;

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Το να βρίσκεσαι, μάλιστα, στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση τόσο για τον Προμηθέα, όσο και για όλη την Πάτρα. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στην Ελλάδα και στον Προμηθέα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα