Προβάδισμα Αρβανίτη για την ΚΑΕ Άρης

Προβάδισμα Αρβανίτη για την ΚΑΕ Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προβάδισμα Αρβανίτη για την ΚΑΕ Άρης

bet365

Ο Νίκος Λάσκαρης θα κοινοποιήσει την απόφασή του για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ Αρης κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ζητήσει από τον Λευτέρη Αρβανίτη να σχηματίσει διοικητικό σχήμα, αν οι δύο πλευρές βρουν μια λύση στο ζήτημα του ανέκκλητου πληρεξουσίου μεταβίβασης μετοχών.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Σπανούλης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτό είναι το βασικό σημείο τριβής μεταξύ των δύο πλευρών. Προφανώς καταδεικνύει την πρόθεση του Νίκου Λάσκαρη είτε στη διατήρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είτε στην απεμπλοκή του μόνο μέσω της αποδέσμευσής του από τα χρέη των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου δεν «τελείωσε» το θέμα στη διάρκεια της χθεσινής(25/1) μέρας. Πλέον το πλαίσιο της συμφωνίας επεξεργάζεται ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και αύριο(26/1) θα το παρουσιάσει στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Ο τελευταίος αρνείται να παραδώσει εν λευκώ τις μετοχές της ΚΑΕ και ξεκαθάρισε ότι για να υπογράψει το ανέκκλητο πληρεξούσιο μεταβίβασης των μετοχών θα πρέπει ταυτόχρονα να συμφωνηθούν επιμέρους όροι, προφανώς απεμπλοκής από τα χρέη. Θα αναρωτηθεί κανείς, έχει το δικαίωμα να θέτει όρους με τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ(;). Κι όμως, αυτό συμβαίνει.

Η πλευρά του Λευτέρη Αρβανίτη έχει ζητήσει επίσης να δεσμευτεί ο Νίκος Λάσκαρης για τη μη μετοχοποίηση των χρημάτων που έχει βάλει στον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ κι αν ο νυν ιδιοκτήτης προχωρήσει στη μετοχοποίηση χρημάτων αυτομάτως θα αυξηθεί το ύψος το κεφάλαιο. Μάλιστα, αυτός είναι ένας από τους… απαράβατους κανόνες που έχουν θέσει οι άνθρωποι που θέλουν να χρηματοδοτήσουν την πλευρά Αρβανίτη γιατί πολύ απλά, ουδείς θέλει να βάζει χρήματα σε μια εταιρία που ανήκει σε άλλο φυσικό πρόσωπο.

Μένει να φανεί αν η πλευρά του Λευτέρη Αρβανίτη θα δεχθεί τους επιμέρους όρους του Νίκου Λάσκαρη. Αν το πράξει, τότε θα σχηματίσει διοίκηση με ποσό εκκίνησης το οποίο δεν θα ξεπερνάει τα 200.000 ευρώ. Προφανώς και δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Γιατί πέραν της πληρωμής της ομάδας και του προσωπικού, της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA αλλά και των οφειλών για το άρθρο 99, σε περίπου δύο εβδομάδες οι «κίτρινοι» θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. Για την ακρίβεια, στις 8/2 θα εξεταστεί (στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) η αίτηση κατάπτωσης εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ. Αυτό επρόκειτο να συμβεί σήμερα αλλά η ΚΑΕ εξασφάλισε αναβολή της υπόθεσης για την ημερομηνία που αναφέρουμε. Η αίτηση κατατέθηκε από τον Βασίλη Καββαδά.

Πάμε στην πρόταση του Παναγιώτη Καπάζογλου. Το τελευταίο 24ώρο υπήρξαν νέες επαφές μεταξύ του τελευταίου με τον Νίκο Λάσκαρη αλλά δεν οδήγησαν πουθενά. Η πρόταση του κ. Καπάζογλου προβλέπει τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας και (στη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε) ανάληψη περίπου του 60%-65% των χρεών. Ο Νίκος Λάσκαρης δεν δείχνει διατεθειμένος να την αποδεχθεί για τους λόγους που εξηγήσαμε παραπάνω.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED