Το Λαύριο απείλησε το 147-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Το Λαύριο απείλησε το 147-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ!

bet365

Το Λαύριο απείλησε το τρομακτικό σερί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που κρατάει από την 1η Μαρτίου 2008!

Πριν από το αποψινό ματς με το Λαύριο και με εξαίρεση τα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός «έτρεχε» ένα τρομακτικό σερί 147-0 απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες τις οποίες έχει υποδεχθεί στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος!

Η τελευταία (πλην του Ολυμπιακού) ομάδα που έμεινε όρθια στο ΟΑΚΑ είναι το Μαρούσι, το οποίο είχε σοκάρει τον Παναθηναϊκό πριν από δέκα χρόνια: την 1η Μαρτίου του 2008, όταν με προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο και «ήρωα» τον Δημήτρη Μαυροειδή, που έκανε πάρτι στο pick n’ roll είχε επιβληθεί με 93-89!

Έκτοτε ως οικοδεσπότες οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης είχαν να επιδείξουν 147 συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων 116 στην κανονική περίοδο και 31-0 στα playoffs. Πλέον το σερί είναι στο 148-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα