Παπαθεοδώρου: «Δεν παίξαμε άμυνα με τον τρόπο που θέλαμε»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Δεν παίξαμε άμυνα με τον τρόπο που θέλαμε»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από το Λαύριο, κάνοντας ειδική αναφορά στην κακή αμυντική λειτουργία του «Δικεφάλου».

«Πρώτα από όλα να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον προπονητή του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη και στην οικογένεια του για την απώλεια του πατέρα του. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του, από περίπου τα μέσα του 2ου δεκαλέπτου έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, με κάποια μεγάλα σουτ του Γκρέι πήρε μια διαφορά, την οποία κατάφερε και την διατήρησε, συντήρησε και κάποιες φορές την αύξησε και στο δεύτερο ημίχρονο» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τη Λαύριο.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αλλάζοντας τον ρυθμό μας στην άμυνα, παίζοντας λίγο πιο δυνατά δεν στάθηκε αρκετό, δεν τα καταφέραμε να παίξουμε άμυνα με τον τρόπο που εμείς θέλαμε, με αποτέλεσμα το Λαύριο να κερδίσει το παιχνίδι και εμείς να μην μπορέσουμε να καταφέρουμε να επανέλθουμε με τον τρόπο που θέλαμε. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και καλή συνέχεια στο Λαύριο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα