Μαυροειδής: «Είμαστε οι πρώτοι που μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα»

Κάτια Πετροπούλου
Μαυροειδής: «Είμαστε οι πρώτοι που μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα»
Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό (10/12, 19:00), αλλά και για τις αλλαγές που ήρθαν στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Πρέπει να αντιδράσουμε

Καλησπέρα σας,

Επιστροφή ξανά στο Πρωτάθλημα με συνεχόμενα δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε τόσο στο Λαύριο την προηγούμενη αγωνιστική, όσο και στη Γερμανία με την Μπαϊρόιτ για το BCL, με αποτέλεσμα να προκύψουν αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο.

Όλοι γνωρίζουμε την αξία του, ποιος είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα και είμαστε έτοιμοι υπό τις οδηγίες του να αντιμετωπίσουμε αύριο τον Ολυμπιακό. Για τον αντίπαλο μας που βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη δεν μπορείς να πεις και πολλά. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να παίξουμε έξυπνα, δυνατά και να παλέψουμε κάθε φάση στον αγώνα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Πρέπει να αντιδράσουμε μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και είμαστε οι πρώτοι που μπορούμε να ανατρέψουμε το κλίμα των τελευταίων ημερών. Μία εμφάνιση αντάξια με αυτή του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία όλων μας.

Αύριο θα χρειαστεί καθαρό μυαλό, να βγάλουμε στο παρκέ τις οδηγίες του νέου μας κόουτς και με τη βοήθεια του κόσμου μας που θα βρίσκεται στο πλευρό μας να προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα