Ο Μποχωρίδης, ο Αθηναίου και το πλάνο των αλλαγών

Ο Μποχωρίδης, ο Αθηναίου και το πλάνο των αλλαγών

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μποχωρίδης, ο Αθηναίου και το πλάνο των αλλαγών

bet365

Στον Άρη έχει προαποφασιστεί η εφαρμογή πλάνου ριζικών αλλαγών στο ρόστερ – σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη – αλλά η υλοποίησή του δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Εβερτον – Γουέστ Χαμ με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Στόχος των «κίτρινων» ήταν η εφαρμογή του πλάνου στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος, αλλά οι συνθήκες δεν ευνόησαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διότι, η απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους παίκτες (π.χ. Κουάμι Βον) για τους οποίους υπάρχει δεδομένη απόφαση αποχώρησής τους.

Συν τοις άλλοις, μέσα από την αναζήτηση παικτών στην αγορά, δεν εντοπίστηκε αξιόλογη περίπτωση παίκτη (στα οικονομικά δεδομένα που μπορεί να κινηθεί ο Άρης).

Πλέον στο προσκήνιο βρίσκεται η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη. Σε ότι αφορά τον Λευτέρη Μποχωρίδη, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ του Άρη και της πλευράς του παίκτη, πρώτα όμως θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του Μποχωρίδη και του Παναθηναϊκού αναφορικά με τους όρους του διαζυγίου.

Ο 23χρονος γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει από τους «πράσινους», μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν καταλήξει κάπου οι συζητήσεις του εκπροσώπου του, Νίκου Λώτσου, με τον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο ότι όσο εκκρεμεί το τελευταίο, κανείς δεν μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια. Πάμε στον Αθηναίου.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι (στην παρούσα φάση) δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης του παίκτη από τον Άρη. Είναι αλήθεια ότι δέχθηκε προτάσεις από δύο ευρωπαϊκούς συλλόγους οι οποίες όμως απορρίφθηκαν καθώς θέλει να μείνει στον Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν υπήρξε συζήτηση μεταξύ της πλευράς του παίκτη με την ομάδα επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα