Μαυροειδής: «Ο Άρης έχει ψυχολογία, αλλά ΑΕΚ είμαστε»

Κάτια Πετροπούλου
Μαυροειδής: «Ο Άρης έχει ψυχολογία, αλλά ΑΕΚ είμαστε»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε τον απολογισμό της ΑΕΚ με την έναρξη της σεζόν και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη (14/10, 17:00) στην Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ ήρθε αντιμέτωπη με την πρώτη ήττα της σεζόν στο Champions League από την Εστουδιάντες και πλέον καλείται να... ορθοποδήσει κόντρα στον Άρη, για την 2η αγωνιστική της Basket League (14/10, 17:00).

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε έναν μικρό απολογισμό και σχολίασε την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας

Καλησπέρα σας,

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για όλους μας στην ομάδα με συνεχόμενα ματς τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, όπου ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League.

Παρουσιαστήκαμε κακοί στο ματς με την Εστουντιάντες, κάναμε αρκετά λάθη και όλα κρίθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα δεν μας βοήθησε και ξεκινήσαμε στον όμιλο με ήττα. Κοιτάμε μπροστά, δεν σκύβουμε το κεφάλι και μετά τον Άρη θα κοιτάξουμε το ματς με τη Βενέτσια.

Ξέρουμε, ότι αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς, σε μία έδρα όπως το Αλεξάνδρειο. Ο Άρης έχει ψυχολογία, ωστόσο, εμείς είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπούμε στον ρυθμό τους. Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε θα πάρουμε τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα