Μύκονος: Στην προετοιμασία o Φάντερμπερκ
Σημαντική επιστροφή για τη Μύκονο. Ο Ντι Τζέι Φάντερμπερκ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Λιβάνου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου και μπήκε στην προετοιμασία της ομάδας.
Ο 29χρονος σέντερ αποτελεί το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία και μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ξεκινώντας δουλειά με τους νέους του συμπαίκτες
Ο Φάντερμπερκ αγωνίστηκε ως νατουραλιζέ στα προκριματικά του Παγκοσμίου 2027 για την ασιατική ζώνη. Στην εντός έδρας νίκη επί της Νοτίου Κορέας με 93-74 είχε 13 πόντους με 6/10 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος στα 29:45 που έμεινε στο παρκέ. Στην εκτός έδρας ήττα από την Κίνα με 89-87, σημείωσε 12 πόντους με 4/12 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/5 βολές, 3 ριμπάουντ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο σε 29:12 συμμετοχής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
