Και από αύριο Μέτσοβο για τον ΠΑΟΚ
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 94-69 της TFT Σκοπίων στο πρώτο του φιλικό τεστ και σήμερα ο Αντρέα Τρινκιέρι, έδωσε ανάσες στους παίκτες του. Αύριο, η αποστολή αναχωρεί για το Μέτσοβο, όπου θα παραμείνει για την επόμενη εβδομάδα, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται σε πιο εντατικούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα θα δοθούν και τα επόμενα δύο φιλικά παιχνίδια.
Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 29 Αυγούστου, απέναντι στο Περιστέρι, ενώ δύο ημέρες αργότερα, στις 31/8, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τους Βίκος Falcons. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να είναι ανοικτή, με το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 13:00.
Από την προετοιμασία απουσιάζουν οι Όσμαν, Καλάθης, Μπαζίνας και Περσίδης, οι οποίοι έχουν διεθνείς υποχρεώσεις αυτή την περίοδο., ενώ Χουγκάζ θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή, καθώς βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
