Μίλιτσιτς: «Οι παίκτες μου γελούσαν με κάποια πράγματα»

Μίλιτσιτς: «Οι παίκτες μου γελούσαν με κάποια πράγματα»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς άφησε αιχμές για τη διαιτησία του τρίτου αγώνα με την ΑΕΚ και την ήττα που οδήγησε στον αποκλεισμό του Άρη από την ημιτελική φάση.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του λέγοντας ότι… «κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη σειρά και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου όχι μόνο γι’ αυτούς τους αγώνες αλλά για όσα έκαναν στους τελευταίους μήνες. Βελτιωθήκαμε σημαντικά φτάνοντας στο σημείο να βάλουμε τους εαυτούς μας να παλέψουμε για τα ημιτελικά. Είναι επιτυχία αν αναλογιστούμε πώς ήταν αυτή η ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς».

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για τις λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι και απάντησε ότι… «λυπάμαι που δεν κερδίσαμε αλλά οι παίκτες μου γελούσαν με κάποια πράγματα», αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα