Μπαζίνας: «Τιμή μου που με επέλεξε ο Αντρέα Τρινκιέρι στον ΠΑΟΚ»
Ο Νάσος Μπαζίνας αποτελεί το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ και κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις φορώντας τα «ασπρόμαυρα» της ομάδας στάθηκε στη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.
Ο 22χρονος γκαρντ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Παρασκευής (15/5) ενώ στη συνέχεια αφού πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ολοκληρώνοντας λίγο αργότερα τα διαδικαστικά θέματα που έχουν σχέση με τη μόνιμη εγκατάστασή του στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Αντρέα Τρινκιέρι:
«Είχαμε μία πολύ θετική κουβέντα με τον κόουτς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην ομάδα που δημιουργεί ο κ. Τρινκιέρι. Είναι τιμή μου που με επέλεξε σε αυτή την ομάδα του ΠΑΟΚ που έχει τόσο μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον. Είναι πολύ τιμητικό που είμαι εδώ. Θέλω να δικαιώσω αυτή την επιλογή και να ανταποδώσω με την παρουσία μου από την πρώτη ημέρα» σχολίασε ο Μπαζίνας και συνέχισε:
«Ένιωσα πολύ όμορφα που φόρεσα για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα όλο αυτό που συμβαίνει. Θέλω να φτάσω ψηλά, να κάνω μία σπουδαία καριέρα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό το νέο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλές προσδοκίες, υπάρχουν μεγάλοι στόχοι στην ομάδα και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε. Το όραμα του ΠΑΟΚ με έφερε εδώ στην ομάδα. Ήταν μία εύκολη απόφαση. Ήταν και η καλύτερη απόφαση. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους της ομάδας και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή την προσπάθεια».
Στο νέο περιβάλλον του ΠΑΟΚ, ο Νάζος Μπαζίνας βρήκε και ένα παλιό γνώριμο και δη τον Γιώργο Τσιάρα. «Είναι πολύ σημαντικό να έχω δίπλα μου κάποιον άνθρωπο που τον γνωρίζω», λέει και εξηγεί… «Ήμουν πολύ μικρός τότε και ο Γιώργος Τσιάρας με πρόσεχε. Μετά συναντηθήκαμε και στην Εθνική ομάδα. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση, είναι χαρά μου να δουλεύω μαζί του και θα είναι μεγάλη χαρά για όλους όσοι είναι στην ομάδα που θα δουλέψουν μαζί του».
Και κατέληξε: «Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Έχω δει βεβαίως, αλλά ως τώρα μόνο σαν αντίπαλος. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να παίξω μπροστά τους. Είναι αυτή η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλα τα γήπεδα που ταξιδεύουν και είναι δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να τους δώσουμε χαρά. Πρέπει να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
