Ολυμπιακός: Ο Νιλικίνα αντικατέστησε τον Τζόσεφ στη λίστα των ξένων για τη Stoiximan GBL
O Oλυμπιακός πραγματοποίησε μία αλλαγή ενόψει της Stoiximan GBL αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας που ακολουθεί, η οποία μάλιστα είναι και η τελευταία που έχει δικαίωμα να κάνει έως το φινάλε της regular season του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, αντικατέστησε τον τραυματία Κόρι Τζόσεφ από τον Φρανκ Νιλικίνα στη λίστα των 8 ξένων, από τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει τους έξι. Η λίστα αποτελείται από τους: Μόρις, Νιλικίνα, Φουρνιέ, Πίτερς, Τζόουνς, Μιλουτίνοφ, Χολ και Γουόρντ.
Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα άλλης μίας αλλαγής πριν την έναρξη των playoffs και μιας τελευταίας πριν τους τελικούς της Stoiximan GBL.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.