Σκορδίλης: «Η απόφασή μου να παραμείνω στην ΑΕΚ ήταν πολύ εύκολη»
Η ΑΕΚ Betsson κράτησε στο ρόστερ της τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027 με τους «κιτρινόμαυρους». Ο πολύπειρος σέντερ στάθηκε στην ευκολία της απόφασης αυτής, να παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ, ενώ έδωσε τη δική του οπτική ενόψει της ερχόμενης σεζόν.
Πέρσι ο 37χρονος σέντερ (2,08 μ.), στο επίπεδο της Stoiximan GBL μέτρησε 3.4 πόντους σε 9.3 λεπτά συμμετοχής.
Οι δηλώσεις του Γάιου Σκορδίλη
«Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ για ακόμη δύο χρόνια. Η απόφασή μου να παραμείνω στην ομάδα ήταν πολύ εύκολη. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι συμπαίκτες μου από την περασμένη πια επιτυχημένη περίοδο.
Ξέρω, ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις τον κορμό ενός συνόλου που πέτυχε, αλλά είμαι σίγουρος, ότι οι υπεύθυνοι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους. Πιστεύω, ότι θα τα καταφέρουν και θα φτιάξουμε μία ομάδα, που θα παλεύει σε κάθε αγώνα και ο κόσμος μας θα χαίρεται ξανά να τη βλέπει και να την υποστηρίζει με πάθος».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
