Πανιώνιος: Έκλεισε Κρούζερ

Πανιώνιος: Έκλεισε Κρούζερ

Ρόκι Κρούζερ

bet365

Στον Πανιώνιο όπως όλα δείχνουν θα παίζει τη νέα σεζόν ο Ρόκι Κρούζερ που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μετά τους Μαρκελ Σταρκς, Μιχάλη Λούντζη, Tζορτζ Πάπας και Ματ Λιούις, ο Πανιώνιος φαίνεται πως θα βάλει άλλο ένα... όπλο στη φαρέτρα του ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ρούκι Κρούζερ, με τον οποίο οι κυανέρυθροι έδωσαν τα χέρια για συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Αμερικανός power forward, είχε 9.5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο. Από την άλλη πλευρά στο FIBA Europe Cup είχε 9.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά ματς. Από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά τη σεζόν που τελείωσε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έτσι θα αφήσει την Θεσσαλονίκη για να κατηφορίσει στην Αθήνα για χάρη του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να... κερδίσει τη μάχη για Κρούζερ, αφού ο παίκτης είχε προτάσεις από Ισπανία, Ιταλία, αλλά και από Ρωσία. Περιζήτητος, αλλά οι κυανέρυθροί τον έπεισαν και τον φέρνουν στην ομάδα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα