ΑΕΚ: Στη Μανρέσα ο Γκόλντεν
Ο Γκραντ Γκόλντεν είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2024 και μετά το τέλος της φετινής σεζόν, έψαχνε τον επόμενο σταθμό τη καριέρας του.
Και τον βρήκε στην Ισπανία. Η νέα ομάδα του θα είναι η Μανρέσα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του για την επόμενη σεζόν με μονοετές συμβόλαιο
Ο Γκόλντεν μέτρησε 7.6 πόντους 4.6 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά 19.9′ κατά μέσο όρο σε 28 αγώνες στην Stoiximan GBL και 10.5 πόντους με 5.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 23.8′ κατά μέσο όρο σε 17 ματς στο BCL. Με τη φανέλα της Βασίλισσας πραγματοποίησε αρκετές καλές εμφανίσεις, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια του Basketball Champions League, με την Ένωση να φτάνει στο Final Four που έγινε στη SUNEL Arena.
🔏 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐓 𝐆𝐎𝐋𝐃𝐄𝐍 𝐢𝐬 𝐑𝐄𝐃!
— BAXI Manresa (@BasquetManresa) June 28, 2025
🟥 El pivot americà serà un dels puntals interiors del BAXI #Manresa 25/26! 🙌 Welcome, @GrantGolden2!
💥Pivot 📏 2,08m
🇺🇸 USA 🪪 27 anys 🛬 AEK
🔗 https://t.co/l4sIu8IYZs pic.twitter.com/m4EAlusZLE
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
