Λένα Ζευγαρά για το πανό στο ΣΕΦ: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, σύντομα θα βρεθείτε ενώπιον της δικαιοσύνης»

Λένα Ζευγαρά για το πανό στο ΣΕΦ: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, σύντομα θα βρεθείτε ενώπιον της δικαιοσύνης»

Newsroom
Το πανό με τη Λένα Ζευγαρά
Η Λένα Ζευγαρά πήρε θέση για το πανό που ύψωσαν φίλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του Game 4 των τελικών της Stoiximan GBL.

Ανάμεσα στα πανό και τις σημαίες που ύψωσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού της Stoiximan GBL, ήταν και μία μεγάλων διαστάσεων φωτογραφία της γνωστής τραγουδίστριας, Λένας Ζευγαρά.

Κι εκείνη με story της, πήρε θέση για την κίνηση των οπαδών των «ερυθρόλευκων» και έστειλε το δικό της οργισμένο μήνυμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε!!!! Σύντομα θα βρεθείτε ενώπιον της δικαιοσύνης»

Το στόρι της Λένας Ζευγαρά

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα