Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι οπαδοί των Πειραιωτών βροντοφώναξαν τον εθνικό ύμνο, γεμάτο ελληνικές σημαίες το ΣΕΦ (vid)
Ελληνικές σημαίες έβαλαν οι φίλοι του Ολυμπιακού πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μαζί με ένα μεγάλο πανό της ομάδας πριν την έναρξη του ματς, ενώ στο ΣΕΦ υπάρχουν και κυπριακές σημαίες ενόψει του τέταρτου τελικού
Επίσης οι φίλαθλοι των γηπεδούχων έκαναν τον Φουρνιέ... Κολοκοτρώνη σε μπλουζάκι που έφτιαξαν. Άλλωστε ο Γάλλος θα αγωνιστεί κανονικά απόψε, μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή το μεσημέρι, μπαίνοντας στο γήπεδο χαλαρός με τα ακουστικά του.
Επιπλέον ο κόσμος των Πειραιωτών βροντοφώναξαν τον εθνικό ύμνο σε ένα γεμάτο ελληνικές σημαίες ΣΕΦ πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.
Δείτε το video του Gazzetta
🔴💥 Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βροντοφωνάζουν τον εθνικό ύμνο, γεμάτο ελληνικές σημαίες το ΣΕΦ!#olympiakosbc #paobc pic.twitter.com/8OXpUAdqet
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) June 8, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.