Ολυμπιακός, Αγγελόπουλοι: «Θα συνεχιστούν οι τελικοί, ο καλύτερος θα κερδίσει» (vid)
Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έφτασαν στο Υπουργείο κάτα τις 17:30 και πέρασαν στο γραφείο του κυρίου Βρούτση για να μιλήσουν για το μέλλον των τελικών.
Ουσιαστικά, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Βρούτση ακολούθησε το «ραντεβού» των διοικητικών ηγετών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ με τον Αναπληρωτή Υπουργό το οποίο διήρκησε λίγο παραπάνω από δύο ώρες.
Οι δηλώσεις των αδερφών Αγγελόπουλων:
«Το πρωτάθλημα να συνεχιστεί και να τελειώσει. Έδειξε σοβαρή διάθεση να μη συμβεί κάτι και να γίνουν τομές. Υπήρξαν εντάσεις αλλά στο τέλος συμφωνήσαμε. Αναλύθηκαν όλα τα θέματα των τελευταίων ημερών και τα παλιότερα. Είναι ξεκάθαρη η βούληση κι έχει σημασία και η ατομική ευθύνη για τη συμπεριφορά και τις πράξεις του καθένα μας. Θα συνεχιστούν οι τελικοί, ο καλύτερος θα κερδίσει. Απόφαση της Κυβέρνησης να συνεχιστεί το πρωτάθλημα».
🔴🗣️ «Θα συνεχιστει το πρωτάθλημα»#paobc #OlympiacosBC pic.twitter.com/X0E2TFd13Q
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) June 4, 2025
Οι δηλώσεις των αδελφών Αγγελόπουλων μετά την συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση#paobc #OlympiacosBC pic.twitter.com/T1z3yc0vsm
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) June 4, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.