Βρούτσης μετά την άρνηση Αγγελόπουλων και Γιαννακόπουλου: «Αν δεν έρθουν μέχρι τις 15.00 θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα»!
Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απέρριψαν ως απαράδεκτη την πρόσκληση του Γιάννη Βρούτση για συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως η μόνη συνάντηση μαζί του θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες.
Ακολούθως, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε μέσω Instagram, εξηγώντας πως: «Εγώ με αυτούς τους δύο ανθρώπους δεν κάθομαι ποτέ στο ίδιο τραπέζι, με πολύ μεγάλη χαρά να έρθουμε σε διαφορετικές ώρες».
Μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις, ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης ξεκαθάρισε ότι θα τους περιμένει ως τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης και ότι αν δεν παραστούν θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα.
- Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Η συνάντηση με τον καταζητούμενο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απορρίπτεται ως απαράδεκτη!»
- Γιαννακόπουλος: «Δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τους Αγγελόπουλους, προτείνω να γίνει ξεχωριστά το ραντεβού»
- Bρούτσης για Γιαννακόπουλο - Αγγελόπουλους: «Αν δεν έρθουν και δεν δεσμευτούν, το πρωτάθλημα θα διακοπεί»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.