Πανιώνιος - Προμηθέας: «Καυτός» και... άχαστος στο δεκάλεπτο με 15 πόντους ο Μπράουν

Newsroom
Ρίον Μπράουν

bet365

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ρίον Μπράουν, πέτυχε 15 πόντους σε ένα δεκάλεπτο και οδηγεί τον Πανιώνιο στη «μάχη» με τον Προμηθέα.

Το πρώτο δεκάλεπτο μεταξύ του Πανιωνίου και του Προμηθέα, σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, είχε την υπογραφή του Ρίον Μπράουν.

Ο Αμερικανός πήρε... φωτιά στην πρώτη περίοδο και δεν έχασε σουτ, σκοράροντας 15 πόντους. Με 2/2 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 15 λεπτά, τα έκανε όλα για τον Πανιώνιο.

Αναγκάζοντας μάλιστα και τον Ηλία Παπαθεοδώρου να κάνει τον... σταυρό του μετά από αυτά που έβλεπε στο παρκέ.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα