ΠΑΟΚ: Χωρίς Κατσίβελη στην Ελβετία

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κατσίβελη στην Ελβετία

Newsroom
Ο Κατσίβελης του ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς τον Δημήτρη Κατσίβελη θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στην Ελβετία κόντρα στην Φρίμπουργκ (5/3, 20:00) για τον πρώτο προημιτελικό του FIBA Europe Cup.

Πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ελβετία, η ομάδα πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη την προτελευταία προπόνηση πριν από το ματς με την Φρίμπουργκ.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Μάσιμο Καντσελιέρι ακούει στ' όνομα του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με τον Άρη και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του για το ματς με την Φρίμπουργκ, τους Τζέικομπ Γκράντισον, Σέντρικ Χέντερσον, Ντεβόντε Άπσον, Τζέικομπο Φόρεστερ Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Βαγγέλης Γιαννάτος, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φρανκ Μπάρτλεϊ, Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, Σαβάρ Ρέινολντς και Ρόκι Κρούζερ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο «Site Sportif Saint-Leonard» το πρωί της Τετάρτης (5/3).

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα