Γιάννης Βρούτσης: «Το ΣΕΦ πρέπει και θα δοθεί στον Ολυμπιακό με κανόνες και πλαίσιο, όπως δόθηκε το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Βρούτσης: «Το ΣΕΦ πρέπει και θα δοθεί στον Ολυμπιακό με κανόνες και πλαίσιο, όπως δόθηκε το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό»

Newsroom
w
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε στην υπόθεση παραχώρησης του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, ο Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε στο θέμα παραχώρησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Ολυμπιακό. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού τόνισε μεταξύ άλλων πως θα δοθεί στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με κανόνες και πλαίσιο όπως και το ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό AKTOR. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το ΣΕΦ πρέπει και θα δοθεί στον Ολυμπιακό, όπως δόθηκε το κλειστό του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό. Με τον ίδιο τρόπο, με κανόνες και πλαίσιο» και πρόσθεσε πως «είμαστε στην διαδικασία του διαλόγου και της εξέλιξης για να οριστικοποιηθεί η απόδοση αυτή».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός, σχετικά με τους εργαζόμενους του ΣΕΦ είπε ότι όπως έχει αναφέρει και σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε όταν τους συνάντησε: «και βεβαίως δεν θα θιχθεί το παραμικρό ίχνος εργασιακού και ασφαλιστικού τους δικαιώματος» και προανήγγειλε ότι για αυτό «θα υπάρξει και τροπολογία, ώστε αυτό να διασφαλιστεί επιπρόσθετα και νομοθετικά, όταν θα υπάρξει η οριστική παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό». Συνεπώς, τόνισε: «η κινδυνολογία δεν ωφελεί».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα