Κολοσσός - Ολυμπιακός: Νέο επιθετικό ριμπάουντ και πρώτο καλάθι για τον νεαρό Στέφανο Σπάρταλη (vid)

Newsroom
φ
Ο Στέφανος Σπάρταλης πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό καλάθι στο ματς του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στην Ρόδο μετά από νέο επιθετικό ριμπάουντ που κέρδισε.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ημίχρονο στο ματς με τον Κολοσσό στην Ρόδο για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Μεταξύ άλλων, χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Στέφανος Σπάρταλης ο οποίος πάτησε παρκέ ένεκα και των απουσιών που έχουν οι Πειραιώτες στην φροντλάιν.

Ο 18χρονος σέντερ των φιλοξενούμενων πήρε τρία επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο μέρος, ενώ στο τρίτο του πέτυχε και το παρθενικό του καλάθι σε επαγγελματικό επίπεδο, γράφοντας το 25-46 στην εκπνοή του ημιχρόνου.

@Photo credits: GLOMEX
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα