Γιαννακόπουλος: Στην κλήρωση των διαιτητών για το Game 4 των τελικών

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει το παρών στην κλήρωση των διαιτητών για το Game 4 των τελικών, η οποία διεξάγεται στα γραφεία της ΕΟΚ.

Με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θα γίνει η κλήρωση των διαιτητών για το Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ έφτασε λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, έχοντας μαζί του την Μαργαρίτα Θάνου, δικηγόρο της ομάδας, τον Basketball and communication director της ομάδας, Δημήτρη Κοντό, αλλά και τον team manager, Σάββα Αρώνη.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο sports director, Χρήστος Μπαφέ. Αξίζει να αναφέρουμε πως η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ απέχει τα τελευταία χρόνια από τη συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά μετά τα έντονα παράπονα που είχαν από τους Πουρσανίδη, Πιτσίλκα και Μαγκλογιάννη στο Game 3 δεν έφεραν μόνο τη χθεσινή ανακοίνωση κατά των διαιτητών, αλλά και την επίσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα