Παναθηναϊκός: Το τελευταίο «αντίο» στον Πάρη Δερμάνη

Παναθηναϊκός: Το τελευταίο «αντίο» στον Πάρη Δερμάνη

Η κηδεία του Πάρη Δερμάνη.

bet365

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού είπε το ύστατο χαίρε στον φροντιστή της ομάδας, Πάρη Δερμάνη.

Ο Πάρης Δερμάνης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, έχοντας μαζί τη σημαία του «επτάστερου». Ο φροντιστής του Παναθηναϊκού «έφυγε» από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες σε ηλικία 60 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο στο Βελιγράδι, όταν οι «πράσινοι» αντιμετώπιζαν την Μακάμπι για τα play off της EuroLeague.

Στο Game 3 των τελικών η μνήμη του τιμήθηκε από ένα βίντεο που έφτιαξε η ΚΑΕ, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού άφησαν λουλούδια στη θέση του στον πάγκο.

Το τελευταίο «αντίο» έγινε στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου, όπου πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει το δικό τους Πάρη. Η ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν σύσσωμη, εκεί ήταν και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ παλιοί παίκτες της ομάδας, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν εκεί. Το παρών έδωσε και ο Δημήτρης Ιτούδης, ενώ στεφάνι έστειλε (ανάμεσα σε πολλά άλλα) και η ΚΑΕ ΑΕΚ, στην οποία είχε εργαστεί για πολλά χρόνια ο Δερμάνης.

Η κηδεία του Πάρη Δερμάνη.

Η κηδεία του Πάρη Δερμάνη.

Η κηδεία του Πάρη Δερμάνη.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα