Παναθηναϊκός: Κυρίαρχος Λεσόρ, πάτησε όλο το παρκέ ο Ναν (vid)

Παναθηναϊκός: Κυρίαρχος Λεσόρ, πάτησε όλο το παρκέ ο Ναν (vid)

Ο Ματίας Λεσόρ.

bet365

Ο Ματίας Λεσόρ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στους τελικούς της Stoiximan Basket League, ενώ ο Κέντρικ Ναν βροντοφώναξε πως είναι εδώ. Το Gazzetta τσεκάρει τις πράσινες επιδόσεις με τη βοήθεια του HudlInstat.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη νίκη στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και μείωσε σε 2-1.

Και το πέτυχε, χάρη σε δύο σημαντικές φιγούρες στο παιχνίδι του. Τον Ματίας Λεσόρ και τον Κέντρικ Ναν.

Ο Γάλλος σέντερ συνεχίζει τις κυρίαρχες εμφανίσεις, μολονότι απέναντί του βρίσκει για μεγάλο διάστημα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Στο Game 3 ο Λεσόρ κινήθηκε μόνο κοντά στο καλάθι, μετρώντας 7/9 δίποντα, όλα στο... ζωγραφιστό!

Τα σουτ του Λεσόρ στο Game 3.
Τα σουτ του Λεσόρ στο Game 3.

Κάπως έτσι συμπλήρωσε ένα εξαιρετικό 80% στα δίποντα στην ίδια περιοχή και στα τρία ματς των τελικών (20/25).

Στο Game 3, ο Λεσόρ για να πετύχει τα 7 δίποντά του, πήρε μόνο τρεις ασίστ (μία από τον Κώστα Σλούκα και δύο από τα χέρια του Τζέριαν Γκραντ).

Αν ο Γάλλος δεν είχε και το... πρόβλημα των βολών, όλα θα ήταν καλύτερα. Και για τον ίδιο και για την ομάδα του. Συνολικά στους τρεις τελικούς έχει 8/17 βολές, ενώ στο Game 3 έμεινε στο 33.3% (3/9).

Ο Λεσόρ στους τρεις τελικούς.
Ο Λεσόρ στους τρεις τελικούς.

Μόνο που ο Λεσόρ δεν ήταν μόνος. Ο Κέντρικ Ναν, με 15 πόντους στο 1ο ημίχρονο, άλλαξε τα μαλλιά του και ήταν περισσότερο εύστοχος. Ο Αμερικανός γκαρντ φροντίζει να καλύπτει κάθε σπιθαμή του παρκέ, επιχειρώντας προσπάθειες από δέκα διαφορετικά σημεία!

Κάπως έτσι, ολοκλήρωσε τον τελικό με 2/5 τρίποντα, 6/12 δίποντα και 3/4 βολές για να συμπληρώσει τους 21 πόντους του. Μάλιστα, για όλους αυτούς, ο Ναν δεν πήρε καμία ασίστ! Αντίθετα, μοίρασε δύο ασίστ, «ταΐζοντας» τον Κώστα Αντετοκούνμπο για δύο εντυπωσιακά καρφώματα.

Ο Ναν στο Game 3.
Οι προσπάθειες του Ναν στο Game 3.
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα