Γιαννακόπουλος: Δήλωσε ότι θα πάει στο ΣΕΦ!

Ο Δημήτρης Γιαννκόπουλος πανηγυρίζει στο Παναθηναϊκός - Μακάμπι
Με χαρακτηριστική ανάρτηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την παρουσία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον 4ο τελικό της Stoiximan Basket League.

Μετά το τέλος του Game 3 και τη νίκη των «πρασίνων» επί του Ολυμπιακού με 83-76 με την οποία μείωσε τη σειρά σε 2-1 νίκες, ο ισχυρός ανδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανέφερε ότι θα δώσει το «παρών» στον 4ο τελικό την ερχόμενη Τετάρτη (12/6, 21:15) στο ΣΕΦ.

«I will attend» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο παραθέτοντας την ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Επίσης προηγήθηκε μια σειρά από stories στα οποία έδειξε μια φάση από άλλο παιχνίδι όπου παίκτης σπρώχνει κάποιον άλλον σε προσπάθεια με λέι απ γράφοντας ότι «όταν πάει να πάρει διαφορά ο Παναθηναϊκός».

Επίσης αναφέρθηκε στις βολές του Κέντρικ Ναν με το σχόλιο «Θαύμα Χριστιανοί, εκτέλεσε βολή ο Ναν» ενώ κατέληγε με το «ακόμα και οι σπίκερς βλέποντας τα (οποια) ριπλέι έδειξε η ΕΡΤ ερχόντουσαν σε δύσκολη θέση. Αλλά ο δε θα γίνω γραφικός μιλάει για την διαιτησία σε ματς 30-70».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα