Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» ενόψει του ημιτελικού με τον Άρη

Ο Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (31/5, 20:00, LIVE από το Gazzetta) στο Game 1 της ημιτελικής σειράς των play off και οι «πράσινοι» θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο, κατόπιν απόφασης του Εργκίν Αταμάν.

Μετά την κατάκτηση της EuroLeague και την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης για έβδομη φορά στην ιστορία του, ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Άρη (31/5, 20:00, LIVE από το Gazzetta) στο Game 1 των ημιτελικών.

Οι «πράσινοι» έχουν ετοιμάσει μια σειρά από events με αποκορύφωμα το μπάνερ που θα υψωθεί για τη EuroLeague στο Βερολίνο ενώ τα εισιτήρια για την αναμέτρηση εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ, με τον Εργκίν Αταμάν να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Το πρωί του αγώνα θα γίνει shoot-around ενώ η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, όπως γινόταν πριν τα εντός έδρας ματς της Euroleague και τα ντέρμπι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα