Παναθηναϊκός: Οι φίλοι των «πρασίνων»... τρέχουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον ημιτελικό με τον Άρη

Παναθηναϊκός: Οι φίλοι των «πρασίνων»... τρέχουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον ημιτελικό με τον Άρη

Newsroom
Το κατάμεστο ΟΑΚΑ

bet365

Μεγάλη ζήτηση υπάρχεις στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού για ένα εισιτήριο στον πρώτο ημιτελικό των play off της Stoiximan Basket League κόντρα στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης απέναντι στη Ρεάλ την Κυριακή που μας πέρασε. Και το πάρτι στο ΟΑΚΑ φυσικά δεν είχε τελειωμό, με τους φίλους των «πρασίνων» να υποδέχονται την ομάδα μετά την άφιξη από το Βερολίνο.

Τώρα όμως η στροφή γίνεται στα παιχνίδια της Stoiximan Basket League και συγκεκριμένα στον ημιτελικό απέναντι στον Άρη, το βράδυ της Παρασκευής (31/05 - 20:00, Live στο Gazzetta). Με τα εισιτήρια να τίθενται προς πώληση και ήδη ηλεκτρονικά να υπάρχει τεράστια ζήτηση από τους φίλους του Παναθηναϊκού ώστε να βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός AKTOR, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του για την ημιτελική φάση της Stoiximan Basket League απέναντι στον Aris Midea (31/05, 20:00).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς καλεί στο ΟΑΚΑ για να χειροκροτήσουμε ακόμη μία φορά την ομάδα μας και να συνεχίσουμε την γιορτή του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου της ιστορίας μας.

Βρείτε τη θέση σας και προμηθευτείτε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας για τον αγώνα με τον Aris Midea!

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο more.com

Την Παρασκευή (31/05), από τις 17.00 ως τις 20.00, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα