ΚΑΕ Άρης: «Προς τι η… υπεράσπιση της Ε.Ο.Κ. από Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία;»

ΚΑΕ Άρης: «Προς τι η… υπεράσπιση της Ε.Ο.Κ. από Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία;»

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η ΚΑΕ Άρης απάντησε στον Προμηθέα Πατρών για την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε και αναρωτιέται τι οδήγησε τη συγκεκριμένη ΚΑΕ να υπερασπιστεί την Ε.Ο.Κ.

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και ήρε την εμπιστοσύνη της προς τη διοίκησή της έπειτα από τη νίκη-πρόκριση επί του Προμηθέα στην Πάτρα. Στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης παραδέχθηκε ότι στήριξε τη διοίκηση του Βαγγέλη Λιόλιου διαπιστώνοντας όμως ότι η τελευταία όχι μόνο δεν επίλυσε ουσιαστικά προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ αλλά αυτά διογκώθηκαν.

Ο Προμηθέας εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση και με νέα θέση της η ΚΑΕ Άρης αναρωτήθηκε γιατί η πατρινή ομάδα μπήκε σε διαδικασία απάντησης . «Η ανακοίνωση που εκδώσαμε αναφέρεται αποκλειστικά στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, χωρίς καμία αναφορά σε ομάδες. Προς τι η… υπεράσπιση στην Ε.Ο.Κ. από Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, μέσω επίσημης ανακοίνωσης;», αναφέρει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα