Προμηθέας - Άρης: Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Χάρελ και πήγε στο νοσοκομείο! (vid)

Ο Ρόνι Χαρελ με τη φανέλα του Άρη

bet365

Ανησυχία στον Άρη καθώς ο Χάρελ αναγκάστηκε να περάσει εκτός παρκέ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Προμηθέα, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υπάρχει έντονος φόβος για σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη.

Ο Προμηθέας υποδέχεται στην Πάτρα τον Άρη στο πλαίσιο του Game 3 της σειράς των προημιτελικών του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1 και ο νικητής να περνάει στην επόμενη φάση.

Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, στην προσπάθειά του να παίξει άμυνα, ο Ρόνι Χάρελ χτύπησε ενώ βρισκόταν στον αέρα με τον αντίπαλο στο γόνατό του και στη συνέχεια έπεσε άσχημα στο παρκέ με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να περάσει εκτός γηπέδου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πρόβλημα είναι στην κνήμη, πάνω στην οποία μάλιστα έχει τοποθετηθεί προστατευτικό ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος κατάγματος. Γι' αυτόν τον λόγο ο Αμερικανός διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

@Photo credits: Glomex

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα