Stoiximan Basket League: Προμηθέας ή Άρης κλείνουν τα ημιτελικά

Προμηθέας Άρης

bet365

Η προημιτελική φάση των play off της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται σήμερα (20:15, ΕΡΤ3 & live από το Gazzetta) με την τρίτη αναμέτρηση Προμηθέας - Άρης.

Ο Προμηθέας και ο Άρης θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. Κάθε ομάδα έχει πάρει από μία νίκη και το Game 3 θα καθορίσει τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση.

Στο Game 1 ο Προμηθέας είχε επιβληθεί με 79-69, ωστόσο στο Game 2 ο Άρης - μολονότι έχασε διαφορά 25 πόντων - πήρε τη νίκη στην παράταση με 89-85 και οδήγησε τη σειρά σε Game 3, τη μοναδική των προημιτελικών που δεν κρίθηκε στα δύο ματς.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκονται ήδη ο Ολυμπιακός (απέκλεισε την ΑΕΚ) και το Περιστέρι (έβγαλε εκτός τον Κολοσσό), οι οποίοι συνθέτουν το ζευγάρι του έτερου ημιτελικού. Ημερομηνίες για την τέλεση των αγώνων δεν έχουν οριστεί, αλλά ό,τι συμβεί θα είναι μετά το τέλος του Final Four 2024.

Προμηθέας - Άρης 1-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα