Περιστέρι: Χωρίς Τόμπσον με Παναθηναϊκό
Με μία σημαντική απουσία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό το Περιστέρι. Ο σέντερ της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, Τρέβορ Τόμπσον ασθένησε και δεν θα αγωνιστεί, με τον Βασίλη Σπανούλη να χάνει την πιο αξιόλογη λύση στη θέση του σέντερ.
Ο Τόμπσον μετράει 8.1 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 24 αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League.
Η δωδεκάδα του Περιστερίου για την αναμέτρηση: Λονγκ, Ράγκλαντ, Ντάνγκουμπιτς, Ξανθόπουλος, Λοβ, Πουλιανίτης, Κασελάκης, Ρένφρο, Γουίλιαμς, Χουγκάζ, Ζούγρης, Σταυρακόπουλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Νίκολς στο Gazzetta: «Ο Ξανθόπουλος μου εμπνέει αυτοπεποίθηση, το κίνητρο προέρχεται από μέσα μου λόγω όσων έχω περάσει στη ζωή μου»
- Παπαδάκης: «Έχω πολύ μεγάλο κίνητρο, να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη»
- Ξανθόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που έχουμε κρατήσει αρκετά παιδιά από την περσινή ομάδα, να δέσουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος»
