Μαρούσι: Το συγκινητικό video για την επέτειο του Σαπόρτα και τα συγχαρητήρια στο Περιστέρι

Μαρούσι: Το συγκινητικό video για την επέτειο του Σαπόρτα και τα συγχαρητήρια στο Περιστέρι

Μαρούσι

bet365

Η ΚΑΕ Μαρούσι δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο video με αφορμή τη συμπλήρωση 23 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα στον ιστορικό τελικό της Βαρσοβίας με τη γαλλική Σαλόν.

Ο θρίαμβος του Αμαρουσίου με την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα στη Βαρσοβία την Τρίτη 17 Απριλίου 2001 ήταν η κορωνίδα μιας υπέροχης διαδρομής για την ομάδα των βορείων προαστίων που έγραψε ιστορία σαν σήμερα, πριν από 23 χρόνια.

Με το πέρασμα των χρόνων, το Μαρουσάκι έγινε… Μαρουσάρα, φτάνοντας στο σημείο να συμμετέχει σε τελικούς και να παίξει στην EuroLeague, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Φέτος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία από 11 χρόνια και συνεχίζει να πορεύεται τιμώντας το παρελθόν του, δημοσιεύοντας ένα πολύ όμορφο video για τα 23 χρόνια από την επέτειο της Βαρσοβίας.

Σε αυτό φιλοξενήθηκαν ορισμένοι εκ των πρωταγωνιστών εκείνης της επιτυχίας όπως ο Γιώργος Μασλαρινός, ο οποίος μοιράστηκε τις αναμνήσεις του φορώντας τη φανέλα του Αμαρουσίου με το #5.

Ακολούθως, ο Σωτήρης Νικολαΐδης που πέτυχε τις κρίσιμες βολές στο φινάλε, ο τότε αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» και νυν κόουτς της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Σωτήρης Μανωλόπουλος. Και φυσικά, ο «αρχιτέκτονας» εκείνης της ομάδας, ο πολύπειρος κόουτς Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Μάλιστα, η σημερινή ομάδα του Αμαρουσίου πόζαρε πλάι στη ρέπλικα του Κυπέλλου Σαπόρτα που βρίσκεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά. «Το παρόν τιμά το παρελθόν» ήταν η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Μαρούσι.

Τα συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πρόκριση

Εξάλλου, το Μαρούσι συνεχάρη το Περιστέρι bwin για τη σπουδαία πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League.

«Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 συγχαίρει το Περιστέρι για την μεγάλη πρόκριση και εύχεται καλή επιτυχία στο Final Four του Basketball Champions League στο Βελιγράδι. Κάθε επιτυχία ελληνικής ομάδας που διακρίνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας γεμίζει χαρά»

@Photo credits: eurokinissi, Action Images
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα