Άρης: Πήρε παράταση η επιστροφή του Γκάλινατ, χωρίς Μπάνκστον στο Περιστέρι

Άρης: Πήρε παράταση η επιστροφή του Γκάλινατ, χωρίς Μπάνκστον στο Περιστέρι

Newsroom
Ο Γκάλινατ

bet365

Παράταση μίας εβδομάδας πήρε η επιστροφή του Ρομπέρτο Γκάλινατ καθώς ο Αμερικανός γκαρντ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι, ομοίως και ο Κρις Μπάνκστον.

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας των τελευταίων ημερών κρίθηκε όμως ότι είναι ανέτοιμος να μπει σε συνθήκες αγώνα κι έτσι ο Γιάννης Καστρίτης αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με το Περιστέρι. Το ίδιο ισχύει και για τον Κρις Μπάνκστον ο οποίος έμεινε εκτός κι έτσι στην εξάδα των ξένων βρίσκονται οι Σταρκ, Ριντ, Χάρελ Μπλούμπεργκς, Σόουζα και Σανόγκο.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα που αυτήν την στιγμή παίζει πολύ πειστικό μπάσκετ, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και βρίσκεται σε έναν πολύ καλό παικτικό ρυθμό, με τα δυο παιχνίδια την εβδομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε μια καινούρια αρχή, να ξεχάσουμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα και να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα πολύ καλά γκαρντ του Περιστερίου, που αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς της επίθεσής τους μένοντας πιστοί στο πλάνο που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Παράλληλα, στην επίθεσή μας να κάνουμε την έξτρα πάσα, να δείξουμε εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά», είπε για τον αγώνα με το Περιστέρι ο Σωτήρης Καραποστόλου, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα