Λαύριο - Καρδίτσα 88-95: Νίκησε και... έστειλε τον Απόλλωνα στην Elite League (vids)

bet365

Η Καρδίτσα πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Λαυρίου και κατάφερε να επιβληθεί με 95-88, εξασφαλίζοντας την παραμονή της και «καταδικάζοντας» σε υποβιβασμό τον Απόλλωνα Πάτρας.

Το Λαύριο υποδέχτηκε την Καρδίτσα στην πρώτη αγωνιστική των Play Out του γ' γύρου στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά με 95-88 και να στέλνουν τον Απόλλωνα στην Elite League, καθώς πλέον δεν υπάρχουν ούτε μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία της ομάδας από την Πάτρα.

Λαύριο – Καρδίτσα: Το ματς

Η Καρδίτσα φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά μέσα στην αναμέτρηση, φτάνοντας στο 5:57 να βρίσκεται μπροστά με 12-4. Το Λαύριο μπόρεσε να βρει τα πατήματά του και άρχισε να μειώνει, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο μόλις στο -3 και το σκορ στο 21-18.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, παίρνοντας σε ορισμένα σημεία το προβάδισμα. Στο 4:53, οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με 32-31 ενώ η ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Καρδίτσα στο +7 με 49-42.

Με την επιστροφή των παικτών στο παρκέ για τη συνέχεια του δεύτερου μισού του ματς, οι δύο πλευρές συνέχισαν με τον ίδιο τρόπο. Στο 5:14, το σκορ ήταν 60-55 υπέρ της Καρδίτσας με τους γηπεδούχους όμως να φτάνουν ξανά σε απόσταση ενός καλαθιού στο τέλος της τρίτης περιόδου με το σκορ στο 70-68.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, η Καρδίτσα φάνηκε να έχει καλύτερα πατήματα. Στα μέσα της περιόδου βρισκόταν μπροστά με 80-74 (4:57) ενώ και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν σε ρόλο οδηγού και πανηγύρισαν τη νίκη με 95-88.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 42-49, 68-70, 88-95

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Στο τέταρτο δεκάλεπτο μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμό και να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από το Λαύριο.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Σακ Μπιουκάναν που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά 18 πόντους με 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 33:43 λεπτά εντός παρκέ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Από τον Ίλια Γκρόμοβς που σε 15:55 λεπτά δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι παραπάνω πέρα από 1 ριμπάουντ.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Τέβιν Μακ που με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ βγήκε πρώτος σκόρερ των νικητών.

ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Καστανιέδα που στο τέλος του ματς είχε 21 πόντους.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Οι σχεδόν διπλάσιες ασίστ της Καρδίτσας (26) αντί του Λαυρίου (14).

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ: Η Καρδίτσα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Μαρούσι τη Δευτέρα (8/4) ενώ το Λαύριο θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (6/4).

Τα στατιστικά της Καρδίτσας

Τα στατιστικα΄του Λαυρίου

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα