Ολυμπιακός - Άρης, Πίτερς: Πήρε το... όπλο του και «άγγιξε» την 30άρα (vid)

Άλεκ Πίτερς
Σκόραρε ακατάπαυστα ο Άλεκ Πίτερς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη, φτάνοντας τους 28 πόντους μετά από 36 λεπτά!

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Άρη για την 1η αγωνιστική του γ' γύρου της Stoiximan Basket League, αλλά είχε τον Άλεκ Πίτερς σε φανταστικό βράδυ.

Ο Αμερικανός πέτυχε 28 από τους 85 πόντους των «ερυθρολεύκων» για να βάλει την υπογραφή του σε αυτήν την κόντρα με τους «κιτρινόμαυρους». Για τον Πίτερς η... υπερωρία έγινε γνωστή από νωρίς, καθώς ο Φίλιπ Πετρούσεφ παραμένει στα πιτς με τον τραυματισμό του (οστικό οίδημα) από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν.

Οι συνεχόμενες αναμετρήσεις, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει ξανά στο Βελιγράδι την ερχόμενη εβδομάδα για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, ανάγκασαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αφήσει εκτός για λόγους ξεκούρασης τον Κώστα Παπανικολάου.

Έτσι το βάρος της θέσης «4» έπεσε κατά κύριο λόγο στον Πίτερς, που πήρε... φωτιά. Ο Αμερικανός βρήκε 7/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 8/8 βολές για αυτούς τους 28 πόντους σε 36'42''.

Ακόμα, είχε και 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 λάθος όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Τα πεπραγμένα του Πίτερς στο Ολυμπιακός - Άρης

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα