Η βαθμολογία της Stoiximan Basket League: Με το δεξί στον γ' γύρο ο Ολυμπιακός, στην Elite League ο Απόλλωνας

Newsroom
Ολυμπιακός Άρης
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στο ΤΟΡ-6 και τα play out της Stoiximan Basket League μετά το παιχνίδι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας αλλά και τη νίκη της Καρδίτσας επί του Λαυρίου, με τον Απόλλωνα να αποχαιρετά την κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον Άρη αλλά ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον γ' γύρο και δη στο ΤΟΡ-6 της Stoiximan Basket League. Συγκεκριμένα έφτασε στο 21-2 ρεκόρ έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μετά την αναβολή του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας.

Από την άλλη, στα play out είχαμε την... ταφόπλακα στα όνειρα του Απόλλωνα Πάτρας. Η Καρδίτσα, για να δώσει ελπίδες στους Πατρινούς, δεν έπρεπε να κερδίσει κανένα παιχνίδι της. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, με τους επαρχιώτες να περνούν από το Λαύριο και να δίνουν τη χαριστική βολή στον Απόλλωνα, που θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν από την Elite League.

Η Καρδίτσα έχει πλέον πέντε νίκες περισσότερες, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, ενώ το Μαρούσι που βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων, έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου κόντρα στον Απόλλωνα.

Η 1η αγωνιστική του Top 6

Η κατάταξη του Top 6

  1. Παναθηναϊκός 21-1
  2. Ολυμπιακός 21-2
  3. Περιστέρι 16-7
  4. Προμηθέας 13-9
  5. Άρης 12-11
  6. Κολοσσός 9-14

Η 1η αγωνιστική των Play Out

Η κατάταξη των Play Out

7. ΑΕΚ 9-13
8. ΠΑΟΚ 9-14
9. Λαύριο 8-15
10. Καρδίτσα 8-15
11. Μαρούσι 7-15
12. Απόλλων Πάτρας 3-20

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα