Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός κερδίζει έξτρα κόπωση από τον γ' γύρο» (vid)

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός κερδίζει έξτρα κόπωση από τον γ' γύρο» (vid)

Ο Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του μετά τη σχετικά δύσκολη νίκη επί του Άρη με 85-77, υποστήριξε ότι η ομάδα του κερδίζει παραπάνω κούραση από τον έξτρα γύρο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στα Play Off του γ' γύρου του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, επικρατώντας με αρκετά μεγάλη δυσκολία του Άρη με 85-77, σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες πήγαιναν για τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, χέρι χέρι.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το ματς, απάντησε σε ερώτηση για το τι κερδίζει η ομάδα του από αυτόν τον γ' γύρο, λέγοντας τη κούραση.

«Έχουμε ήδη φτάσει τα 60 παιχνίδια και για εμάς είναι έξτρα κόπωση»

«Νομίζω μας έβαλε δύσκολα ο Άρης μας έβαλε δύσκολα ο εαυτός μας, για μια ακόμη φορά 4η 5η συνεχόμενη φορά νομίζαμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι περπατώντας, ξοδέψαμε πολύ μεγάλη ενεργεία και ένταση για αν κερδίσουμε αυτά τα ματς. Είναι 4η φορά και είμαστε αδικαιολόγητοι.

Ο Ολυμπιακός κερδίζει μόνο έξτρα κόπωση με όλο το σεβασμό. Σέβομαι απόλυτα τους θεσμούς, εμείς θα παίξουμε 5-6 ματς με πολύ καλούς αντιπάλους, τις πρώτες 4-5 ομάδες του πρωταθλήματος και έχουμε ήδη φτάσει τα 60 παιχνίδια και για εμάς είναι έξτρα κόπωση. Αλλά είμαστε επαγγελματίες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα