Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κώστα Αντετοκούνμπο στην 12άδα

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κώστα Αντετοκούνμπο στην 12άδα

Γιώργος Κούβαρης
1

bet365

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επιστρέφει και πάλι στην 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας. Εκτός οι Τζέριαν Γκραντ και Λευτέρης Μαντζούκας.

Μία ακόμα επιστροφή στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Stoiximan Basket League.

Μετά τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο παιχνίδι της Euroleague απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σειρά παίρνει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας διεθνής σέντερ είχε τραυματιστεί στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με την Ολλανδία στη Χάγη και έκτοτε παρέμεινε στα πιτς. Όμως ύστερα από έναν μήνα, ο Αντετοκούνμπο τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν και θα κάνει την επανεμφάνισή του στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας.

Αντίθετα έμεινε εκτός ο Τζέριαν Γκραντ προκειμένου να πάρει «ανάσες» ενόψει και του αγώνα με την Βίρτους την ερχόμενη Παρασκευή (29/3) στην Μπολόνια, όπως επίσης και οι Λευτέρης Μαντζούκας, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ.

Ο Τούρκος τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του γι' αυτό το ματς, τους Καλαϊτζάκη, Βιλντόζα, Μωραΐτη, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκα, Παπαπέτρου, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ και Μήτογλου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα