Άρης: Η δεξίωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και η συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες των Η.Π.Α.

Άρης: Η δεξίωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και η συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες των Η.Π.Α.

Ο Γκάλης

bet365

Ο Νίκος Γκάλης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στη δεξίωση που παρέθεσε στο Σικάγο το Γενικό Προξενείο Ελλάδας όπου ο «Νικ» συναντήθηκε παράλληλα και με γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες με πλούσια δράση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Νίκος Γκάλης έλαβε προσωπική πρόσκληση από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμανουήλ Κουμπαράκη, καθώς ήταν μεταξύ των τιμώμενων προσώπων στη δεξίωση για την 203η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Μέλος του Naismith Hall of Fame από το 2017 και φυσικά ο σπουδαιότερος αθλητής που ανέδειξε ο ελληνικός αθλητισμός με ασύγκριτη επιρροή στην κοινωνία, τον αθλητισμό αλλά και τον πολιτισμό της χώρας, ο Νίκος Γκάλης ένιωσε τη ζεστασιά του περιβάλλοντος και μίλησε ξεκινώντας από τα παιδικά χρόνια του στην Αμερική και φυσικά στις σπουδαίες στιγμές που είχε την ευλογία να ζήσει.

Ο «Νικ» αναφέρθηκε κυρίως στην αγάπη του κόσμου η οποία ανέκαθεν αποτελούσε την κινητήριο δύναμή του αλλά και στην τιμή που ένιωσε εκπροσωπώντας την Ελλάδα τόσο με τη φανέλα της Εθνικής όσο και του Άρη στα χρόνια της «κίτρινης» Αυτοκρατορίας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν Έλληνες ομογενείς επιχειρηματίες οι οποίοι αποτελούν τους στυλοβάτες της ελληνικής ομογένειας (στη φωτογραφία διακρίνονται ο Νίκος Γκάλης, ο Γενικός Πρόξενος Εμμανουήλ Κουμπαράκης με τους κ. κ. Ντιν Μητρόπουλος, Τζον Κουδούνη) με τους οποίους ο Νίκος Γκάλης είχε ιδιαίτερη συνομιλία και μαζί έκαναν ένα ταξίδι στο παρελθόν συζητώντας παράλληλα και για το παρόν.

Ο Γκάλης

Ο Νίκος Γκάλης τιμήθηκε μάλιστα για τη συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα κυρίως όμως συγκινήθηκε από το υψηλότατο επίπεδο ανταπόκρισης και αγάπης που εισέπραξε από το σύνολο των παρευρισκόμενων και ευρύτερα από την ελληνική ομογένεια του Σικάγο οι οποίοι ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά και φυσικά ήταν στη δεξίωση.

*Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα