Άρης: Ο Σταρκ επιστρέφει και ο Σόουζα οδεύει προς τα «πιτς»

Άρης: Ο Σταρκ επιστρέφει και ο Σόουζα οδεύει προς τα «πιτς»

Ο Άρης

bet365

Η επιστροφή του Τζόναθαν Σταρκ στη δράση υποχρεώνει τον Γιάννη Καστρίτη να επιλέξει τον ξένο που θα κοπεί από την εξάδα των ξένων στον αγώνα (23/3, 17:15) με το Λαύριο και ο Σίλβιο ΝτεΣόουζα δύσκολα θα κρατήσει τη θέση του.

Καταρχάς το παιχνίδι με το Λαύριο στο Nick Galis Hall θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών καθώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση της ΚΑΕ Άρης για εξάλειψη της ποινής αποκλεισμού της έδρας αλλά και μείωσης του προστίμου των 5.000 ευρώ που της επιβλήθηκε από τον εντός έδρας αγώνα με το Μαρούσι. Κι έτσι, για πρώτη φορά φέτος, το Nick Galis Hall θα είναι εκκωφαντικά άδειο, σίγουρα όμως θα έχει… υψηλούς καλεσμένους καθώς αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο τόσο ο Σβι Σερφ όσο και ο Μάριο Μπόνι οι οποίοι έχουν προσκληθεί από τον ΑΣ ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 110 χρόνια του συλλόγου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η επιλογή που καλείται να κάνει ο Γιάννης Καστρίτης σχετίζεται με την εξάδα των ξένων καθώς η επιστροφή του Τζόναθαν Σταρκ σε αυτή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο 42χρονος τεχνικός έχει να αποφασίσει μεταξύ του Έρικ Ριντ και του Σίλβιο ΝτεΣόουζα. Ο πρώτος προστέθηκε πρόσφατα στο ρόστερ δίχως να καταφέρει να μπει στα παπούτσια του Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Ο Ντε Σόουζα βρίσκεται σε πτωτική πορεία, προφανώς δεν έχει ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων και ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του στο τελευταίο παιχνίδι με το Περιστέρι στην Αθήνα έδειξε ότι έχει χάσει τον ρόλο του στην ομάδα. Αν καταφέρει να τον ανακτήσει, εξαρτάται από τον ίδιο, σίγουρα όμως προβληματίζει με τις εμφανίσεις του. Ενόψει Λαυρίου, στην εξάδα των ξένων πιθανόν θα είναι οι Σταρκ, Ριντ, Χαρέλ, Μπλούμπεργκς Σανόγκο και Μπάνκστον.

Μετράει αντίστροφα ο Γκάλινατ

Η κατάσταση για τους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ικανοποιήσει θα γίνει δυσκολότερη με την επιστροφή του Ρομπέρτο Γκάλινατ. Ο Αμερικανός μετράει αντίστροφα για την ένταξή του στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Ήδη δουλεύει πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης με σκοπό να κερδίσει χρόνο και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υποβληθεί σε νέα ακτινογραφία για να διαπιστωθεί η κατάσταση του χεριού του. Εφόσον κριθεί ότι είναι έτοιμος, αυτομάτως θα μπει στην εξάδα των ξένων κι εκεί θα κοπεί ένας ακόμη από τους υπάρχοντες, πιθανότατα ο Έρικ Ριντ.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα