Άρης: Ο Σβι Σερφ έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τα γενέθλια του συλλόγου (vid)

Άρης: Ο Σβι Σερφ έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τα γενέθλια του συλλόγου (vid)

Newsroom
σερφ

bet365

Ο Σβι Σερφ, προπονητής του Άρη στον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο των «κίτρινων», θα παραβρεθεί στη μεγάλη γιορτή για τα 110 χρόνια του συλλόγου.

Ο Άρης συνεχίζει τις προετοιμασίες για τον εορτασμό των 110 χρόνων από την ίδρυσή του, έχοντας στη λίστα των καλεσμένων αρκετές μεγάλες προσωπικότητες που υπηρέτησαν τον σύλλογο.

Η αρχή έγινε με τον Μάριο Μπόνι και όπως έγινε γνωστό, ο θρυλικός Σβι Σερφ θα παραβρεθεί στη μεγάλη γιορτή, στις 24 Μαρτίου.

Ο 72χρονος βετεράνος κόουτς δούλεψε στον Άρη τη σεζόν 1992-93, αντικαθιστώντας τον Στιβ Γιατζόγλου και κατακτώντας το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Τορίνο με το 50-48 επί της Εφές Πίλσεν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

Ο θρυλικός «Σβίκα» θα παραβρεθεί στη μεγάλη γιορτή για τα 110 χρόνια του ΑΡΗ, την Κυριακή 24/03 στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» και έχει ένα μήνυμα για όλους τους φίλους του συλλόγου.

Σας περιμένουμε εκεί!

@Photo credits: Action Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα