Καστρίτης: «Δεν μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια»

Καστρίτης: «Δεν μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια»

Ο Γιάννης Καστρίτης στον πάγκο του Άρη

bet365

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μετά την ήττα από το Μαρούσι.

Ο Άρης υποδέχτηκε στη Θεσσαλονίκη το Μαρούσι και ηττήθηκε από την ομάδα των βορείων προαστίων με 73-67, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Άρη, ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του αλλά υποστήριξε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες ως προς την ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης

«Σήμερα φάνηκε ότι δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Θεωρητικά κάναμε μία ήττα εκτός προγράμματός, όμως δεν υπάρχουν αυτά. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Η πραγματικότητα για εμάς είναι πως αν δεν είμαστε στο 100% μπορούμε να χάσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Αν κάνουμε το αντίθετο κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Επιτρέψαμε στο Μαρούσι και σε έμπειρους παίκτες να σκοράρουν. Μοιραία κυνηγούσαμε στο σκορ, προσπαθήσαμε στην άμυνα, αλλά δεν είχαμε δυνάμεις και καθαρό μυαλό στην επίθεσή μας. Έπαιξε έξυπνα το Μαρούσι, άξιζε τη νίκη 100%. Πρέπει σύντομα να επανέλθουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να ολοκληρώσουμε τη χρόνια όπως πρέπει και αξίζει.

Δεν μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Έλειπε ο Σταρκ, ο Κατσίβελης έπαιζε τραυματίας, ο Σανόγκο και ο Χάρελ δεν προπονήθηκαν. Τα έχουμε αντιμετωπίσει ξανά, αλλά έπρεπε να ξεκινήσουμε δυναμικά το παιχνίδι. Επιτρέψαμε το Μαρούσι να έρθει και να κινηθεί όπως θέλει. Έχουμε ανταποκριθεί καλύτερα σε συνθήκες κόπωσης και τραυματιών. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί.

Για το αν έχει αδειάσει από ενέργεια η ομάδα: «Δεν επιτρέπεται μήνα Μάρτιο να έχει αδειάσει ομάδα. Δεν το δέχομαι αυτό. Παίζουμε μπάσκετ και δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρέπει να το ευχαριστιέσαι και να είσαι πιστός στις αρχές σου. Μπορούμε να σταθούμε στο υψηλό επίπεδο. Είμαστε πολύ αυστηροί και απαιτητικοί με τον εαυτό μας. Όλα είναι στο μυαλό, πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα