Σεγκούρα: «Ήμασταν με πέντε παίκτες και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό»

Newsroom
Σεγκούρα

bet365

Ο Κούρο Σεγκούρα έμεινε ικανοποιημένος από το μπάσκετ της ομάδας του για 18 λεπτά ωστόσο στάθηκε στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν λύσεις στο βάθος του πάγκου.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου είπε μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 96-73: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Το ματς έχει δύο όψεις. Η πρώτη ότι παλέψαμε για 18 λεπτά προσπαθώντας να βρούμε τρόπους να επιτεθούμε ενώ τους σταματήσαμε και με την άμυνά μας. Μετά από τρία άσχημα λεπτά στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου όπου κάναμε κάποια λάθη. πήραν πλεονέκτημα και ήταν απίθανο για εμάς να επιστρέψουμε, ειδικά μετά που η διαφορά πήγε στους 10-15 πόντους. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε το επόμενο ματς».

Νωρίτερα, ο Ισπανός τεχνικός είχε πει στην flash interview: «Δε χωράνε δικαιολογίες. Ήμασταν με... πέντε παίκτες και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ο Μπραϊκόβιτς είναι σημαντικός παίκτης σίγουρα.Κάναμε καλά πράγματα στην επίθεση, όμως ο Παναθηναϊκός με το μέγεθός του και την ποιότητα βρήκε λύσεις, απέκτησε πλεονέκτημα και πήρε διαφορά στην τρίτη περίοδο. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα